Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، رضا معلم با اعلام این خبر گفت: از آنجا که قسمت شرقی منطقه نسبت به قسمت غربی آن دارای آب و دسترسی کمتری است و وجود کانال های آب آلوده در این قسمت بسیار زیاد است، لزوم تصفیه آب و استفاده برای آبیاری فضای سبز از طرح های در اولویت به شمار می رود.
وی گفت: از طرفی کانال محرابیان پساب تصفیه خانه شهید عباس پور را در خود دارد که این باعث آلودگی بیشتر آب شده و نیاز مبرم به تصفیه احساس می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین با وجود کانال هایی مثل اسفندیاری، دماوند و تابا در منطقه، نیاز مبرم به تصفیه آب های آلوده وجود دارد که بتوان از آب آن برای آبیاری استفاده کرد.
معلم با اشاره به مرحله مطالعاتی این طرح گفت: طرح تصفیه آب های آلوده در مرحله کار مطالعاتی خود قرار دارد که این مهم بر عهده اداره محیط زیست بوده که در مرحله اجرایی توسط معاونت فنی و عمران و مرحله بهره برداری برعهده اداره فضای سبز منطقه خواهد بود.
معاون خدمات شهری منطقه افزود: این طرح در کمیسیون فنی در مرکز مدیریت محیط زیست مطرح شده است تاییدیه آن گرفته شده و در مرحله مطالعات است.
 معلم در پایان گفت: ما مصمم هستیم که تا حد امکان ظرفیت این تصفیه خانه را تا 1000 مترمکعب بالا ببریم. گرچه به دلیل شرایط کمبود آب ممکن است نتوانیم این پیش بینی را اجرایی کنیم. مساحت و مشخصات کامل زمین هنوز مشخص نیست و پس از مرحله مطالعات به طور دقیق اعلام خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تصفیه خانه فاضلاب شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۶۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران درباره حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف 50 درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

بیشتر بخوانید: واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به برخی مدیران شهرداری تهران

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم اما متاسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229903 برچسب‌ها علیرضا زاکانی

دیگر خبرها

  • مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز برای ۲۵ سال آینده کفایت می‌کند
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی ازمدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز
  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • امشب: ماموریت دشوار شهرداری گرگان در خانه الریاضی
  • توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • اجاره خانه در شمال تهران چقدر آب می خورد ؟ اجاره نشینی خوش نشینی یعنی همین !
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلانشهر شیراز